Kamenovana kuća jedine Srpkinje u centru Peći

Kuća jedine Srpkinje koja živi u centru Peći, učiteljice u penziji, kamenovna je juče u popodnevnim satima.

Izvor: gorazdevac.com

Sreda, 13.10.2021.

16:50

Kamenovana kuća jedine Srpkinje u centru Peći
Shutterstock/SariMe

Na kući je pričinjena materijalna šteta, a slučaj je prijavljen policiji.

Iz regionalne direkcije Policije Kosova za Radio Goraždevac je potvrđeno da se incident dogodio i da je okarakterisan kao napad i oštećenje imovine.

"Dana 12.10.2021. godine, u policijskoj stanici u Peći, pojavila se podnositeljka žalbe Rumena Ljubić, iz Peći, koja je prijavila da su nepoznate osobe kamenovale njenu kuću i da se iste oštetile neke prozore na kući, koja se nalazi na adresi Rr. "Esat Berlajolli" u Peći", navodi se u informaciji Regionalne direkcije policije koja je dostavljena Radio Goraždevcu.

"Istražitelji Policijske stanice u Peći, odmah su izašli na lice mesta, izvršen je uviđaj, dok podnosilac žalbe (Rumena Ljubić) nije dala izjavu, već je odložila za sledeći dan. O slučaj je obavešten državni tužioc, koji ga je okarakterisao kao „uništavanje ili oštećenje imovine", navodi se u saopštenju. Policija je navela da intenzivno radi na privođenju osumnjičenih u vezi sa slučajem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: