Kiša, vetar i sneg

U Srbiji će danas biti oblačno, vetrovito i hladno vreme, mestimično s kišom, u toku noći u višim planinskim predelima sa snegom.

Izvor: B92

Petak, 08.10.2021.

06:10

Kiša, vetar i sneg
Ilustracija: Deposit photos/aiwendyl

U većem delu zemlje vetar umeren, u košavskom području jak, a u južnom Banatu povremeno olujni. Najniža temperatura od sedam do 11, najviša od 11 do 15 stepeni.

U Beogradu će danas biti oblačno, vetrovito i hladno vreme, povremeno s kišom, uz umeren i jak vetar. Najniža temperatura biće deset, najviša 13 stepeni.

Meteorološke prilike biće relativno nepovoljne za većinu hroničnih bolesnika, a izvestan oprez savetuje se osobama sa povišenim krvnim pritiskom i sa psihičkim tegobama. Moguća meteoropatska reakcija su reumatski bolovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: