Požar u migrantskom kampu Lipa kod Bihaća

U migrantskom kampu Lipa kod Bihaća u poneđeljak uveče izbio je požar koji je, prema navodima pojedinih medija iz BiH, navodno podmetnula jedna grupa migranata.

Izvor: B92

Utorak, 28.09.2021.

15:42

Požar u migrantskom kampu Lipa kod Bihaća
Foto: Deposit/ macor

Kako prenose mediji, pozivajući se na nezvanične informacije koje su objavili lokalni portali, izgorelo je nekoliko šatora, a pričinjena je i materijalna šteta.

Iz Ministarstva Unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK) rekli su za ovaj portal da je požar lokalizovan i da je policija obavila uviđaj.

Za sada nisu objavljeni podaci o povređenima, a iz MUP-a USK navode da će više informacija i detalja o uzroku požara biti naknadno saopšteno.

Kako navodi portal Uskvijesti.ba, požar u kampu Lipa navodno je podmetnula jedna grupa migranta, a u potpunosti su izgorela dva šatora sa kompletnom opremom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: