Šapić: "Znao sam ono što je Janković otkrio o Vučiću" VIDEO

Potpredsednik SNS-a Aleksandar Šapić rekao je za TV Prva da je znao ono što je Saša Janković otkrio, a odnosi se na plan za rušenje Aleksandra Vučića.

Izvor: B92

Nedelja, 19.09.2021.

12:00

Šapić:
Printskrin: TV Prva

Šapić je potvrdio za TV Prva da mu je Janković još ranije rekao nešto od onoga što je izneo u javnost.

"Da li je Saša Janković jedini kome se nešto ovako pričalo, to ja ne znam. I da budemo sasvim iskreni, činjenica da Saša Janković nije pristao na to, dovela je do toga da njega danas nema na političkoj sceni", rekao je Šapić.

Na pitanje novinarke zašto Janković ne želi više da govori na tu temu i da li mu je neobično što je to rekao tek posle četiri godine, Šapić je rekao da ništa ne očekuje i da će Janković to sam odlučiti.

Šapić je objasnio da je priča o ugroženoj bezbednosti predsednika Srbije u nekim medijima bila ismevana, ali da je ovakav potez Jankovića to sada opovrgao.

"Kad je Vučić govorio da mu je život ugrožen, to je u opozicionim medijimanailazilo na sprdnju. Sad kad je Janković to potvrdio - onda više nije smešno i kažu da se Janković prodao. Baš kao što su se prodali Tanja Fajon, Tramp, Merkel, Makron, Erdogan, Putin, Si Đinping", rekao je Šapić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: