"Gora je od četnika, sotona"; Skandalozan snimak hrvatske učiteljice VIDEO

Hrvatska učiteljica šokirala je javnost video-snimkom koji je objavila na Fejsbuku u kojem pokazuje otvorenu mržnju prema Srbima iako se bavi drugom temom.

Izvor: Jutarnji list

Petak, 17.09.2021.

18:31

Depositphotos/tommasolizzul

Učiteljica Bernarda Jug, žena koja se profilisala na društvenim mrežama kao glavni motivator u podršci roditeljima dečaka iz Krapinskih Toplica koji odbija da nosi masku, objavila je video-snimak na Fejsbuku u kojem napada pedagogicu i druge zaposlene u školi huška protiv nje.

U video-snimku je nazvala pedagogicu po imenu i pozvala ljude da pronađu njen Fejsbuk i pišu joj, a zatim je izvršila napad na druge zaposlene u školi.

"Ona je pedagog koji je gori od četnika! Zapamtite ovo, gora je od četnika! Pa se pitamo o četnicima u ratu, šta su radili, silovali i klali Hrvate! A pogledajte ovo u školi, jedan pedagog stoji na vratima tokom celog odmora i ne pušta dete iz učionice u toalet. Ona je gora od četnika, nije puštala dete šest sati u toalet. Šta biste joj uradili da ste roditelj tog deteta, pitam vas ljudi, šta?! Odbranili smo se četnika i silovanja, a sada imamo četnike u školama! Četnici! Sotone i ubice, zlostavljači ", viče Bernarda Jug u video-snimku.

U nastavku video-materijala imenuje druge zaposlene u školi, od razrednog starešine do učitelja.

"Da sam ja majka tog deteta, ta žena više ne bi disala. Imate sreću što nisam majka, niti tast, taj direktor i ta žena više ne bi hodali", vikala je Bernarda Jug.

Zatim je pozvala čistačice u školi, naziva ih po imenu i kaže da će pronaći onog koji se "pretvarao da je bolestan".

"Ako ne zapalite ljude nakon ovoga, onda biste svi trebalo da budete spaljeni. Ako se ne zapalite nakon ovoga, ne bi trebalo da imate potomke. Cela država bi trebalo da gori", uzviknula je učiteljica u video-snimku koji traje više od 20 minuta.

Bernarda Jug je prijavljena policiji

Kako je u četvrtak objavio Jutarnji list, direktorka zabočkog centra za socijalnu zaštitu Tanja Cujzek prijavila je zanaškoj policiji Bernardu Jug.

"Poruke koje je objavila na svom profilu, kao i poruke koje su objavili njeni pratioci, ali i sadržaj imejlova koji su poslati na moju poštu, kao i na službenu CSS poštu, uznemirili su mene i zaposlene. Na policiji je da proceni da li u njima ima elemenata pretnje i nije na meni da to procenjujem. Policija je zaplenila sve te poruke i mejlove", rekla je Tanja Cujzek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

19 h

Podeli: