KORAC O HAGU

Izvor: B92

Sreda, 10.01.2001.

19:26

Default images
Predsednik Socijaldemokratske unije Zarko Korac rekao je agenciji SRNA da nije iznenadjen optuzbom Haskog tribunala protiv Biljane Plavsic, "s obzirom na napise koji su se poslednjih godina pojavljivali u zapadnim medijima u kojima je Plavsic najdirektnije dovodjena u vezu s "bijeljinskom", ali i nekim drugim operacijama u Bosni i Hercegovini. "Mene interesuje, i to je pitanje za sve u Srbiji, ko ce odavde biti prvi koji ce slediti logiku Biljane Plavsic. Drugim recima, ko ce od optuzenih, ili neko ko je na tajnoj optuznici, a to je doznao, biti spreman na saradnju i pristati na dobrovoljan odlazak u Hag i dobrovoljno svedocenje da bi dobio manju kaznu", zakljucio je Korac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: