NIKCEVIC: NISAM BIO NA CELU ODELJENJA ZA PRACENJE

Izvor: B92

Sreda, 10.01.2001.

17:33

Default images
Koministar policije u Vladi Srbije Stevan Nikcevic odbacio je kao neosnovane price da je bio na celu Odeljenja za pracenje Sluzbe drzavne bezbednosti u vreme kada je pracen, a kasnije i ubijen, Slavko Curuvija, vlasnik "Dnevnog telegrafa". Takvu pricu, o kojoj se govori u javnosti, u utorak je izneo predsednik Socijaldemokratske unije Zarko Korac, koji je zatrazio da se razjasne momenti oko pracenja i ubistva Curuvije. Tim povodom, ministar Nikcevic, koji je nekada bio zaposlen u Sluzbi drzavne bezbednosti, za B92 je rekao da "je cinjenica da se nikada nije nalazio na celu ovakvog odeljenja". "Verujem da ce brze promene koje ce nastati dovesti do razresenja. Postoje dokumenta koja ce pokazati svaciju aktivnost. Ostaje pitanje zasto je mene neko prozvao i cija je to 'kuhinja'. Nemam potrebu da to vise komentarisem, osim moje iskrene zelje, a verujem i zelje gospodina Koraca, da se o tome sto pre sazna potpuna istina", zakljucio je Nikcevic, javlja B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: