Masovna pucnjava u Švedskoj, ima povređenih; u toku velika policijska operacija FOTO/VIDEO

Najmanje troje ljudi povređeno je danas u pucnjavi u švedskom gradu Kristijanštadu, a u toku je velika policijska operacija.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 03.08.2021.

18:04

Masovna pucnjava u Švedskoj, ima povređenih; u toku velika policijska operacija FOTO/VIDEO
Ilustracija: EPA-EFE/Bjorn Larsson Rosvall SWEDEN OUT

Kako javlja Dejli mejl, među povređenima su dva muškaca i jedna žena i oni su prevezeni u bolnicu sa ranama od vatrenog oružja, a policija je blokorala područje.

Portparol lokalne policije Ričard Lundkvist rekao je da su žrtve "pronađene na više mesta".

"Ne znamo još okolnosti incidenta", rekao je Lundkvist i dodao da su žrtve pronađene unutra i napolju i da još uvek nije jasno gde je došlo do pucnjave, prenosi Sputnjik.

Na mesto incidenta stigle su i ekipe hitne pomoći. Miror piše da izveštaji pokazuju da se incident dogodio u tržnom centru, nakon što su svedoci rekli da je ograđeno mesto zločina blizu objekta.

Kristijanštad je grad na jugu Švedske sa više od 35.000 stanovnika. Policija je distrikt Nazbi klasifikovala kao osetljivo područje u kojem su nedavno bili protesti i ubistva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: