Vulin: Kakva bi to država bila da ministar ima klanicu? VIEO

Ministar unutrašnjih poslova Alesandar Vulin govorio je o slučaju Belivuk u emisiji "Fokus" na TV B92.

Izvor: B92

Utorak, 03.08.2021.

16:32

Vulin: Kakva bi to država bila da ministar ima klanicu? VIEO
Screenshot/TV B92

"Mi smo to pokazali da bi ljudi videli sa kim smo imali posla", kaže Vulin o pokazivanju fotografija iz slučaja o Veljku Belivuku.

Kaže da je to što su od strane nekih medija on i predsednik Aleksandar Vučić prkazani kao saradnici tog klana - da to nisu zaslužili. To su, prema njegovim rečima, "zaslužili" od mafije jer su ih poslali iza rešetaka, ali ne i od opozicije.

"Kakva bi to država bila da ministar ima klanicu?", upitao je, objašnjavajući da se ta priča pojavila sada kada Srbija rešava robleme sa Kosovom i Republikom Srpskom.

"Ulice su nam bezbednije, niko nam decu ne melje, šta je teško reći 'čestitam' tim ljudima?", dodaje Vulin.

Vulin je, povodom navoda da je sve učinio FBI a ne srpska policija, rekao da je da je 8. decembra potpisano formiranje radne grupe koja bi razbila ovaj klan, da je 4. februara klan uhapen, navodeći da FBI pomenut letos i da nije konkretno učesvovao u hapšnju klana Belivuk-Miljković.

"Ovo je uspeh srpske službe", ističe i dodaje:

"Sramno je da se tim ljudima uzima zasluga za to".

"Ja nisam miljenik stranih služni. Da postoji trag da sam umešan - mislite da to ne bi bilo na svim naslovnim stranama?", kaže Vulin o optužbama da je umešan u sve što se dešavalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: