Ubijena majka iz Kalifornije je slučaj pogrešnog identiteta

Majka iz Kalifornije koja je ranjena iz vatrenog oruzja pred svojom šestogodišnjom ćerkom, umrla je, a vlasti smatraju da je reč o slučaju pogrešnog identiteta.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 02.08.2021.

17:58

Ubijena majka iz Kalifornije je slučaj pogrešnog identiteta

U saopštenju policije okruga Frezno navodi se da je Žaklin Flores (25) sedela je u parkiranim kolima, sa ćerkom na zadnjem sedištu, kada je pogođena glavu, javlja CNN.

"Na sreću, dete nije povređeno, ali je metak ušao kroz zadnji prozor gde je dete sedelo", navodi se u saopštenju policije. Floresova je prebačena u lokalnu bolnicu u teškom stanju i umrla tri dana kasnije, saopštila je danas policija na svom Tviter nalogu. U policijskom saopštenju se navodi da istražitelji ne veruju da je ona bila predviđena meta. "Ovaj besmisleni čin nasilja je možda bio slučaj pogrešnog identiteta", saopštila je policija i pozvala javnost da svako ko ima bilo kakve dokaze, uključujuci video zapise i slike, da ih dostavi policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: