Vučević sutra podnosi krivičnu prijavu protiv Vučića

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Miloš Vučević podneće sutra krivičnu prijavu protiv predsednika Aleksandra Vučića, saopšteno je danas iz SNS-a.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.08.2021.

14:37

Vučević sutra podnosi krivičnu prijavu protiv Vučića
Foto: Printskrin/TV Prva

On će to učiniti povodom tvrdnji mafijaškog klana Veljka Belivuka i pojedinih političara i medija u zemlji i inostranstvu kojima se Vučić optužuje da je povezan sa članovima te kriminalne grupe.

Kako je navedeno, krivičnu prijavu podneće Republičkom javnom tužilaštvu sutra, 3. avgusta, u 10 časova, kako bi građani i u sudskom postupku videli sve dokaze, ko govori neistinu, zašto to čini, sve "pipke" te mafijaške hobotnice, spregu tog kriminalnog klana sa raznim političkim i drugim centrima moći.

Ističe se da će nakon toga celokupnoj javnosti biti nedvosmisleno jasno zašto im je svima sve vreme zajednička meta predsednik Vučić.

Predsednik Vučić izjavio je juče da on i Aleksandar Vulin imaju nameru da podnesu prijavu samih sebe kako bi na taj način odgovorili na sve laži pripadnika mafijaškog klana, al, kako je rekao i tajkunskih političara.

"Naćićemo nekog od naših kolega to da uradi, kako bi izneli sve što su rekla ta lica, ali i tajkunski političari", objasnio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: