Za vikend toplo - temperatura će premašiti 40 stepeni

Sunčano i veoma toplo vreme obeležiće i sedmicu pred nama, a drugog dana vikenda najviše dnevna temperatura premašiće 40 stepeni.

Izvor: B92

Petak, 30.07.2021.

21:46

Za vikend toplo - temperatura će premašiti 40 stepeni
Ilustracija/Depositphotos/VladisChern

Sutra uz izolovani razvoj oblačnosti moguća je ređa pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine, a najviša temperatura kretaće se od 35 stepeni na severu i do 42 stepena na jugoistoku.

Manje osveženje stiže u ponedeljak, kada će u većini mesta biti "hladnije" za četiri do osam stepeni, a lokalno se očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

U utorak i sredu meteorolozi predvićaju pretežno sunčano, uz moguće lokalne padavine praćene grmljavinom. Od četvrtka promenljivo vreme i u većini mesta naše zemlje umereno toplo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: