Ukinut pritvor bivšem predsedniku opštine Palilula

Aleksandru Jovičiću, bivšem predsedniku opštine Paslilula, ukinut je pritvor i zamenjen za kućni pritvor sa elektronskim nadzorom.

Izvor: B92

Petak, 30.07.2021.

18:06

Ukinut pritvor bivšem predsedniku opštine Palilula
Foto: E-stock

Podsetimo, Jovičić se sumnjiči da je uticao na odgovorno lice za inspekcijske poslove u opštini Palilula da dalje utiče na građevinske inspektore da zloupotrebom položaja omoguće izgradnju objekata bez građevinske dozvole, kao i da je od investitora za navedene objekte protivpravno prisvojio 28,8 miliona dinara.

Jovičić se tereti za krivično delo trgovina uticajem u saizvršilaštvu sa D. V. (43), odgovornim licem za inspekcijske poslove u Gradskoj opštini Palilula. Takođe, zbog sumnje da su učinili krivično delo zloupotreba službenog položaja uhapšeni su građevinski inspektori M. M. (63), Z. R. (68), Đ. R. (62), Z. P. (62), G. P. (52) i D. L. (55) dok se, pored navedenog, osumnjičeni G. P. i D. L. terete i za krivično delo falsifikovanje službene isprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: