Objavljene fotografije Đilasa, Borka Stefanovića i Tepić

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas uslikan je sa braćom Jeremić, koji su u javnosti poznati kao žestoki momci.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.07.2021.

17:36

Objavljene fotografije Đilasa, Borka Stefanovića i Tepić

Fotografija i snimak su objavljeni na društvenim mrežama, a na njima se mogu videti Stevan i Dušan Jeremić sa Draganom Đilasom tokom prošlogodišnjih protesta.

Dušan i Stevan Jeremić, inače, svojevremeno su gostovali u emisiji na Balkan infu. Sa njima je u emisiji bio i Aleksandar Čabarkapa, koji je nedavno uhapšen.

Aleksandar Čabarkapa iz Kaluđerice, osuđen je 12. maja ove godine u Višem sudu u Beogradu na 13 godina i šest meseci zatvora zbog iznude, iznude u pokušaju i dva pokušaja ubistva koja su počinjena u periodu 2012. i 2013. godine.

Jeremić je tokom 2020. godine u emisiji Balkan info objašnjavao kako je u zatvoru završio zbog jednog napada, kako on kaže malo grubljeg, a onda je do detalja ispričao kako se tukao i u zatvoru, ali i da je on na ivici zakona. Osim Đilasa, sa Dušanom Jeremićem slikao se i Borko Stefanović.

I ova fotografija je nastala tokom protesta. Jeremić ne krije svoje preferencije ni prema oružju, pa se tako na Instagramu pohvalio fotografijom sa puškom Jeremić, koji uz brata važi za "žestokog momka" pohvalio se i fotografijom sa Stojanom Sekulovićem.

Podsetimo, Sekulović, koji je rođen u Podgorici bio je osumnjičen za prebijanje Đorđa Krnjačkog koji je nakon povreda preminuo.

Događaj se desio 1. avgusta 1994, oko sat iza ponoći, ispred ugostiteljskog objekta “Bumerang” u Sutomoru, kada je Krnjački u tuči zadobio povrede opasne po život, od kojih je preminuo.

On je nakon 24 godine oslobođen optužbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: