Niko nije znao da je ministar: Momirović ležao u sobi sa pacijentima na čaju i popari

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović narednih dana će napustiti Užičku bolnicu.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.07.2021.

11:23

Niko nije znao da je ministar: Momirović ležao u sobi sa pacijentima na čaju i popari
Foto: RINA

U bolnici je proveo nekoliko dana nakon hitne operacija slepog creva.

"Ministar je delio sobu sa ostalim pacijentima. Juče je ceo dan proveo na čaju a danas je tek počeo da jede. Nijednog trenutka se nije bunio, niti je šta zahtevao. Zatečena sam koliko je ovaj čovek pozitivan i moram da naglasim da su mnogo zahtevniji bili drugi pacijenti koji nam dolaze iz regiona koji pokrivamo", kazala je za agenciju RINA Danijela Vasiljević, zadužena za odnose s javnošću Zdravstvenog centra Užice.

Momiroviću je pozlilo nakon obilaska trase budućeg auto-puta Preljina–Požega, zbog čega je prebačen u Užičku bolnicu, gde mu je izvršen hirurški zahvat.

Inače, Užička bolnica spada u veoma dobro opremljenu zdravstvenu ustanovu sve zahvaljujući velikoj donaciji države, istakao je direktor dr Miloš Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: