"Cilj je da se sruši sve izgrađeno"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je suština u priči oko njegovih navodnih veza sa mafijom, da se sruši sve što je urađeno i izgrađeno.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 29.07.2021.

07:11

Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Suština je u tome da je njihov posao, zajedno sa pojedinim stranim službama, nekih od najvećih zemalja, da sruše sve što je urađeno i izgrađeno, da vrate lopove na vlast, da bude mafijaških ubistava 35 kao 2000-tih kada je mafija upravljala Srbijom", kazao je Vučić u sredu uveče iz Skoplja za TV Pink.

Rekao je da je cilj da se upravlja svim ekonomskim resursima Srbije, da Srbija bude slaba, da se izvinjava Hrvatskoj za Oluju.

Vučić je istakao da su se prethodne vlasti uvek krile u doba godišnjice Oluje da se ne bi naljutio neko u Hrvatskoj ako bi se sećali žrtava.

"Jesam za mir, ali nikada neću dozvoliti da neko ponižava Srbiju i srpski narod. Ako je to moj greh, spreman sam da platim cenu. Za mene veće vrednosti od Srbije i našeg naroda nema. Nastaviću tako da radim", poručio je on.

Komentarišući izjavu advokata Jovice Todorovića, koji je, kako je rečeno, član Narodne stranke, koji govori da su Miljkovićeve izjave ubedljivije od odbrane Aleksandra Vulina, rekao je :"Kriminalac se kriminalcu raduje".

Istakao je da su Todorović i Marko Miljković isti kriminalni umovi. „Ja prezirem ljude koji su u stanju da seku ljudima delove tela. Govorite o hajci iako nijednu ružnu reč nisam govorio", rekao je on.

Vučić se osvrnio i na "Krik" koji je objavio tvrdnje da je povezan sa Belivukom i Miljkovićem, rekavši da su, iako im je rečeno da će im popodne biti dostavljeni dokazi da to nije tako, brže bolje objavili svoju laž.

"Znali su da lažu pa su objavili namerno, jer su im kriminalci rekli da to urade. A sada kažu da traže izuzeće jer su prisluškivani", dodao je on ukazujući da to znači da priznaju da su lažovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: