Najveća zaplena kokaina u istoriji Paragvaja; u skladištu za šećer nađeno 3,4 tone droge

Policija Paragvaja zaplenila je danas više od 3,4 tona kokaina u blizini glavnog grada Asunsiona, a droga je bila sakrivena u skladištu za šećer.

Izvor: B92

Sreda, 28.07.2021.

21:23

Najveća zaplena kokaina u istoriji Paragvaja; u skladištu za šećer nađeno 3,4 tone droge
EPA-EFE/Fernando Villar

Ovo je najveća zaplena droge u istoriji Paragvaja, dodala je policija.

Direktor policije Luis Arijas kazao je novinarima da je kokain pronađen u predgrađu Fernando de la Mora, a krijumčari su pripremali da ga istovare uz pošiljku šećera, preneo je Rojters.

"Pričamo o više od 3.400 kilograma kokaina. Ovo je zajednička akcija jedinice za narkotike i tužilaštva, trajala je skoro mesec dana", izjavio je Arijas, dodavši da se ne zna gde je trebalo da se pošalje kokain.

Prethodno, najveća zaplena kokaina u Paragvaju dogodila se u oktobru 2020. godine, kada je policija otkrila 2.900 kilograma droge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: