Militanti ubili vojnika, još trojica ranjena

Jedan vojnik je danas ubijen, a još trojica su ranjena kada su milicije koje deluju u oblastima pod kontrolom Turske napale vozila sirijske vojske.

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.07.2021.

22:12

Militanti ubili vojnika, još trojica ranjena
Ilustracija: Depositphotos/zabelin

Napad se dogodio na severu provincije Alep.

"Na severu sirijske provincije Alep militanti ilegalnih oružanih grupa koje deluju na teritorijama pod kontrolom Turske ispalili su navođenu protivtenkovsku raketu iz okoline naselja Kasar na vozilo sirijske vojske koje se kretalo duž autoputa u blizini grada Tel Rifat", saopštio je zamenik šefa Ruskog centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji Vadim Kulit, prenosi TAS S.

Prema ruskom vojnom zvaničniku tom prilikom jedan sirijski vojnik je poginuo, a još trojica su ranjena.

Najmanje 11 civila povređeno je 20. jula u sirijskoj provinciji Hama u granatiranju koje su izveli militanti, a kako je tada saopštio Kulit oni su tom prilikom ispalili 24 projektila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: