Saopštenje organizacije Budi human: Ministarstvo zdravlja uplatilo novac za lečenje Gavrila Đurđevića

Upravo je na namenski račun malog Gavrila Đurđevića proknjižena uplata Ministarstva zdravlja Vlade Republike Srbije u iznosu od 35.589.764,33 dinara.

Izvor: Tanjug

Petak, 23.07.2021.

16:29

Saopštenje organizacije Budi human: Ministarstvo zdravlja uplatilo novac za lečenje Gavrila Đurđevića
Foto: Printskrin/TV Prva/ arhiva

Organizacija Budi human oglasila se saopštenjem, nakon informacije da Ministarstvo zdravlja još uvek nije uplatilo novac za lečenje malog Gavrila.

"S obzirom da su nas mnogi mediji zvali u poslednja 24h da pitaju za informaciju vezanu za sredstva koja je Vlada Republike Srbije namenila Gavrilu Đurđeviću, odlučili smo da se na ovaj način obratimo celokupnoj srpskoj javnosti i svim medijima, da ne bismo svakome ponaosob odgovarali.
- Upravo je na namenski račun malog Gavrila Đurđevića proknjižena uplata Ministarstva zdravlja Vlade Republike Srbije u iznosu od 35.589.764,33 dinara.
Sav novac će biti korišćen za dalje lečenje malog Gavrila u skladu sa pravilnikom Budi human fondacije", navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: