Krivokapić dobio upozorenje: Ili to ili protesti

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević izjavio je danas da će u septembru organizovati proteste protiv vlade Zdravka Krivokapića.

Izvor: B92

Petak, 23.07.2021.

14:01

Krivokapić dobio upozorenje: Ili to ili protesti
Ilustracija: patrice6000/ Shutterstock

On je na sednici Odbora za bezbednost i odbranu skupštine Crne Gore podsetio da su poslanici DF-a poručili Krivokapiću da ukoliko nastavi sa isključivom politikom, ignorišući činjenicu da je 27 poslanika za novu Vladu i novog premijera, i da će organizovati proteste kako bi on "vratio loptu", prenosi portal Vijesti.

"To je kao fudbalska utakmica u kojoj je on odneo loptu kući i popeo je na tavan (peter). Mi smo mu poslali poruku da, ukoliko nešto ne promeni, da ćemo sa narodom koji ga je izabrao, tražiti od njega i poći da vrati tu loptu sa petra, ili da je mi skinemo. U figurativnom smislu. Ne mislim da mu idemo direktno na kuću, ali mislim da, verovatno u septembru organizujemo proteste protiv ovakvog jednog poimanja demokratije i doživljaja svega onoga što je na spoljnom i unutrašnjem planu realizovano", kazao je Knežević.

On je rekao da je sledeće što ga interesuje šverc cigareta i podsetio da je, kada je Nebojša Medojević iz Pokreta za promene (PzP) inicirao saslušanje zbog šverca cigareta i mogućih veza državnog vrha i ljudi iz sistema sa švercerskim kanalima, "premijer Krivokapić to označio kao udar na njega", iako niko nije imao nameru da "isleđuje gospodina Krivokapića".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: