Poternica za Beograđaninom: Pokosio šest pešaka u Budvi

Budvanska policija raspisala je poternicu za Beograđaninom L. B (20) za koga se sumnja da je divljački brzo vozio gradskim ulicama i pokosio šest pešaka.

Izvor: B92

Petak, 23.07.2021.

12:03

Poternica za Beograđaninom: Pokosio šest pešaka u Budvi
Ilustracija: Depositphotos/dechevm

Policijske patrole su u noći između četvrtka i petka blokirale izlaze iz grada, pošto je na putu ka brdu Topliš pronađen BMW, koji je Beograđanin navodno ostavio bežeći od policijske potrage.

Kako je "Vijestima" rečeno, mladić se sumnjiči da je u 1.15 časova na glavnom gradskom bulevaru izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povredio šest pešaka koji su se zadesili na trotoaru vraćajući se iz grada.

Povređeni su A. C. (19) iz Loznice, S. B. (18) iz Banje Koviljače, N. L. (18) iz Tršića, N. M. (19) iz Banje Koviljače, Lj. P. (70) iz Ohrida i N. C. (50) iz Ohrida.

Svi pešaci zadobili su lakše telesne povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i prevezeni su u Kotorsku bolnicu.

Nakon što ih je pokosio, Beograđanin se sumnjiči da je nastavio da vozi, te se nije zaustavio da vidi šta je sa povređenima.

Ubrzo je na mesto udesa došla i policija, a patrole interventne jedinice Centra bezbednosti Budva krenula u poteru.

Crnogorski mediji tvrde da je osumnjičeni pokušao da preko Topliša pobegne iz Budve, ali pošto je video da je grad blokiran, navodno je napravio još jednu saobraćajnu nezgodu oko 1.20 časova na Jadranskom putu udarivši u automobil "tojota" i još nekoliko parkiranih automobila.

Tada je izašao iz automobila i pobegao u naselje.

Policijska akcija je i dalje u toku i traga se za mladićem. Policija je uspela da identifikuje o kome se radi i obaveštene su svi granični prelazi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: