Empajer stejt bilding i u bojama kosovske zastave?

Kosovska štampa piše da će najpoznatija zgrada na svetu, Empajer stejt bilding, biti osvetljena i bojama kosovske zastave.

Izvor: Kosovo online

Petak, 23.07.2021.

08:08

Empajer stejt bilding i u bojama kosovske zastave?
EPA-EFE Alba Vigaray

Kako piše list Lajmi, generalni konzulat Kosova u Njujorku saopštio je da će povodom sutrašnjeg svečanog otvaranja Letnjih olimpijskih igara 2021. godine u Tokiju, Empajer stejt bilding u Njujorku, biti osvetljena bojama kosovske zastave.

"23. jula u Tokiju u Japanu svečano se otvaraju Letnje olimpijske igre 2021. godine. U čast te svečane svečane ceremonije među bojama zastava drugih zemalja kojima će biti osvetljen Empajer stejt bilding, biće i boje kosovske zastave", navodi se u saopštenju.

Kosovo je 2016. godine prvi put učestvovalo na Olimpijskim igrama, kada je kosovska džudistkinja Majljinda Keljmendi osvojila zlatnu medalju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: