Siniša Mali: Oni će da učine sve, čak i da iskoriste ubice, kako bi ponovo vladali FOTO

Siniša Mali oglasio se povodom pisanja nekih medija o svedočenju Veljka Belivuka.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.07.2021.

18:00

Siniša Mali: Oni će da učine sve, čak i da iskoriste ubice, kako bi ponovo vladali FOTO
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

On je na svom zvaničnom Instagram nalogu objavio fotografiju predsednika Vučića i u opisu naglasio da je on "jedini koji može da se odupre i da im se usprotivi".

"Danas smo imali priliku da vidimo na delu spregu bande ubica, političara i tajkuna koji u svom vlasništvu imaju pojedine medije, i koji hoće na taj način da se vrate na vlast. Oni će da učine sve, čak i da iskoriste ubice, kako bi ponovo vladali. Jedina osoba koja može tome da se odupre i da im se usprotivi je Aleksandar Vučić. Dakle, on nije samo PRAVI, već i JEDINI, koji to može. Upravo zato i žele da ga sruše. Oni ne žele da Srbija napreduje i da ide dalje, ne žele da se grade novi auto-putevi, nove bolnice i škole. Za razliku od njih, Aleksandar Vučić želi bolju budućnost za našu decu i znam da od toga neće odustati. Svakog dana se za to bori! 🇷🇸 @buducnostsrbijeav @avucic", piše u opisu objavljene fotografije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: