BU: Upravni sud poništio rešenje Odbora o doktoratu Malog

Upravni sud doneo je presudu kojom je poništeno rešenje Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu u slučaju doktorske disertacije Siniše Malog.

Izvor: B92

Sreda, 23.06.2021.

18:19

BU: Upravni sud poništio rešenje Odbora o doktoratu Malog
FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/bs

Poništeno je rešenje kojim je utvrđeno neakademsko ponašanje prilikom izrade doktorske disertacije Siniše Malog, a predmet je vraćen Odboru na ponovno odlučivanje, objavio je Beogradski univerzitet

O toj presudi obavešten je Prošireni rektorski kolegijum Univerziteta u Beogradu, koji okuplja dekane fakulteta, direktore instituta i predsednike veća grupacija Univerziteta na današnjoj sednici održanoj radi pripreme redovne sednice Senata.

"Univerzitet u Beogradu potvrđuje da mu je dostavljena presuda Upravnog suda i da će sve naredne korake, kao i do sada, preduzimati u skladu sa zakonom i poštujući propise Republike Srbije i pravne akte koje su usvojili njegovi organi", navedeno je na sajtu BU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: