Nožem ranio dete i suprugu, pre toga pokušao da zapali kuću sa njima, prekršio zabranu prilaska?

R. K. pušten je sa odeljenja psihijatrije i ponovo je napao suprugu, a pre dve nedelje u selu Zablaće pokušao je da zapali porodičnu kuću sa ženom i decom.

Izvor: RINA

Petak, 18.06.2021.

11:30

Nožem ranio dete i suprugu, pre toga pokušao da zapali kuću sa njima, prekršio zabranu prilaska?
Ilustracija: Foto: Rina

"Kasno sinoć je lupao na vrata i niko mu nije otvorio. Ostao je tu do jutra i kada su deca otvorila vrata, on je uleteo unutra i napao nesrećnu ženu. Uzeo je nož iz kuhinje i naneo joj ubode u predelu stomaka", rekao je meštanin Zablaća za RINU.

"Njihov sin od 11 godina pokušao je da odbrani majku, ali je i njega napao i naneo mu posekotine na prstima", dodao je on.

Povređena žena primljena je sa teškim povredama u Opštu bolnicu u Čačku i u toku je operacija.

Prema poslednjim informacijama, povređena žena je životno ugrožena, a policija traga za osumnjičenim. Kako navode mediji, protiv njega su i ranije podnošene prijave za nasilje u porodici, a prekršio je i zabranu prilaska koja je na snazi.

Meštani ovog sela kažu da je kod ove porodice zbog nasilja policija intervenisala više od 20 puta.

"Plašimo se da on neće stati dok je ne ubije. Imaju četvoro dece, ovo je strašno. Nek neko reaguje dok ne bude kasno", kaže meštanin.

Kako tvrde do sada je uvek prolazio samo sa blažim opomenama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: