Troje mrtvih u pucnjavi u Rimu; Napadač se zabarikadirao u kući FOTO

Tri osobe ubijene su u glavnom gradu Italije, od toga jedan stariji čovek i dva mladića, kada je naoružani napadač zapucao na njih, saopštile su rimske vlasti.

Izvor: B92

Nedelja, 13.06.2021.

17:50

Troje mrtvih u pucnjavi u Rimu; Napadač se zabarikadirao u kući FOTO
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Napadač se potom zabarikidirao u kući van Rima, a kada je policija ušla u objekat, on je bio mrtav, javlja AP.

Gradonačelnica Rima Virdžinija Rađi izjavila je da je šokirana zbog pucnjava i uputila saučešće porodicama žrtava. Policija je okružila kuću gde se napadač krio.

Predsednik opštine Ardea, gde se dogodio zločin, Mario Savareze, rekao je da je napadač bio nestabilna ličnost i da je i ranije pretio da će ubijati stanovnike.

Savareze je dodao da nije još poznato da li se napadac ubio kada je ušla policija, ali je kazao da se čuo pucanj kada se policija pripremala da uđe u kuću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: