O Dijani Hrkalović? "Ništa lepo"; o Stefanoviću? "Bolje mišljenje"

Predsednik Vučić govorio je o navodima u medijima o umešanosti u kriminalne radnje aktuelnog ministra odbrane Nebojše Stefanovića i Dijane Hrkalović.

Izvor: B92

Petak, 14.05.2021.

23:16

O Dijani Hrkalović?
Printskrin: Instagram/buducnostsrbijeav

Podsetimo Stefanović je prethodno bio na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova, a Hrkalovićeva je bivša državna sekretarka u ovom ministarstvu.

"Svako ko je umešan u kriminalne radnje biće uhapšen. O Dijani Hrkalović nemam ništa lepo da kažem, o Stefanoviću imam bolje mišljenje", izjavio je.

Postavlja se i pitanje ostanka Stefanoviča u SNS-u i ministarskoj fotelji.

Kazao je da nema informacije o umešanosti Stefanovića u kriminalne radnje, i da je posao nadležnih organa da se time bave

"Od njega zavisi najviše, o tome ćemo razgovarati u narednim danima. Da ja vodim hajku i harangu protiv nekoga iz moje stranke? Ne pada mi na pamet. Neću da radim nešto što je meni rađeno", jasan je Vučić.

Rekao je da Stefanović ima svoje mišljenje i da je spreman da razgovara sa njim "jer je uradio i dobre stvari".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: