"Ovo što on radi nije normalno"

To što radi predsednik Zoran Milanović nije normalno, reči su premijera Hrvatske Andreja Plenkovića.

Izvor: B92

Sreda, 12.05.2021.

16:17

EPA-EFE/Virginia Mayo / POOL

Plenković je ranije danas rekao za Milanovića da je "prodavac boze", a on je premijeru odgovorio da je "manipulator" i "dobro uvežbani lažov".

“Predsednik RH je predsednik svih, pa i članova HDZ-a, pa i moj, bez obzira za koga sam glasao. Predsednik ne sme imati anti-HDZ agendu. Ovo je nezabeleženo... Ovo što on (Milanović) radi nije normalno", rekao je Plenković novinarima u Kanfanaru.

Plenković je rekao da Milanović "gura, forsira, sili" da Zlata Ðurđević postane predsednica Vrhovnog suda, ali mu to, kazao je, neće proći.

"On je prevarant i prodavač boze. Nije normalno da predsednik svih građana ima agendu protiv vladajuće stranke”, rekao je premijer, preneli su hrvatski mediji.

Plenković je ponovio da je Zlata Durđević kandidovana mimo procedure i da ju je diskvalifikovao sam Milanović, a ona, kazao je, u tome pristala da učestvuje, čime je njena amibicija završila, preneli su hrvatski mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: