Beogradska policija zaplenila više od pet kilograma heroina: Pronađeni i revolveri, škorpion, eksploziv FOTO

Beogradska policija zaplenila je više od pet kilograma heroina i uhapsila L.B. (32), N.L. (33) i N.M. (24), saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Izvor: Beta

Utorak, 11.05.2021.

12:40

Beogradska policija zaplenila više od pet kilograma heroina: Pronađeni i revolveri, škorpion, eksploziv FOTO
Foto: MUP

U automobilu koji su koristili N.L. i N.M. pronađeno je oko 150 grama heroina i 300 grama smese za uvećanje mase narkotika, a policija je ustanovila da je za trećom osobom, L.B, raspisana potrenica.

Policija je u kući u kojoj neprijavljeno borave N.M. i L.B, u zidu pronašla oko pet kilograma heroina, oko 18 kilograma smese za uvećanje mase narkotika, dva revolvera, pištolj i škorpion sa prigušivačem, 10 kocki plastičnog eksploziva, 126 komada municije različitog kalibra, tri prese, aparat za vakumiranje i veću količinu novca.

Protiv N.M. i N.L. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, a L. B. je sproveden na izdržavanje zatvorske kazne, navedeno je.
Foto: MUP
Foto: MUP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: