Incident u Bujanovcu: Zamenik predsednika opštine sa jarbola skinuo srpsku zastavu, pa podigao albansku VIDEO

Zamenik predsednika opštine Bujanovac Šćiprim Musliju skinuo je sa jarbola srpsku trobojku, pa podigao zastavu Albanije.

Izvor: B92

Subota, 08.05.2021.

16:46

Incident u Bujanovcu: Zamenik predsednika opštine sa jarbola skinuo srpsku zastavu, pa podigao albansku VIDEO
Ilustracija: Shutterstock/esfera

Incident se prema nezvaničnim informacijama dogodio juče u prepodnevnim satima u selu Končulj koje se inače nalazi na administrativnoj liniji između KiM i centralne Srbije.

Srpska trobojka skinuta je sa jarbola pored spomen obeležja stradalom pripadniku terorističke OVK, a prethodno je sa tog istog jarbola nepoznata osoba skinula zastavu Albanije.

Musliju je čak zaustavio saobraćaj na magistrali kako bi sve to bilo usnimljeno, a snimak se ubrzo pojavio i na društvenim mrežama i izazvao brojne reakcije građana koji zahtevaju hitnu reakciju države, prenosi "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: