Antimasker napravio haos u marketu VIDEO

U Subotici je došlo do verbalne rasprave, a potom i do krađe kada je jedan Subotičanin napao radnicu u prodavnici.

Izvor: B92

Petak, 07.05.2021.

16:07

Antimasker napravio haos u marketu VIDEO
Foto: Profimedia

Scena je započela odmah po ulasku Subotičanina u radnju, nakon što njegovu suprugu nisu uslužili jer nije imala masku.

Dok je držao telefon u ruci, komentarisao je kako njemu niko ne može da uskrati kupovinu, iako je, kako na ulasku, tako i u samom objektu, istaknuto da je maska obavezna.

"Šta, vi ste ovde organizovali neki maskenbal? Je l' znate zakon o potrošačima? Ne treba da se postupi po uredbi Vlade Republike Srbije, nego po zakonu", rekao je on između ostalog, dok se svađao sa radnicima i ostalim mušterijama u objektu, koji su ga sve vreme opominjali da stavi masku na lice.

Kada su mu radnice skrenule pažnju da ne može da uzme robu bez maske, drsko je uzeo korpu i krenuo niz rafove.

Bahatom ponašanju nije došao kraj kada je došao na kasu, gde se pozivao na zakon o potrošačima, koji po njegovom tumačenju, njemu daje za pravo da iz radnje izađe sa artiklima iako ih nije platio.

Tom prilikom on je verbalno maltretirao radnice u marketu, koje su mu strpljivo i smireno objašnjavale da zbog inspekcije ne mogu i ne smeju da ga usluže.

Video-snimak je postavljen na Fejsbuku i mnogi građani su osudili ovaj postupak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: