Stefanović: Bićemo faktor odvraćanja svima koji na silu misle da ugroze srpski narod

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je posao Vojske Srbije da gradi mir i čuva regionalnu stabilnost

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 06.05.2021.

22:27

Stefanović: Bićemo faktor odvraćanja svima koji na silu misle da ugroze srpski narod
Shutterstock/Stefan Ugljevarevic

To je izjavio povodom najava formiranja hrvatskog vojnog kampa na Kosovu i Metohiji .

Vojska će nastaviti da štiti bezbednost građana Srbije, kao i slobodu i nezavisnost naše zemlje.

Stefanović je za TV Pink podsetio i na izjavu predsednika Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića da Srbija više nikada neće dozvoliti bilo kakvu akciju poput Oluje, da neće dozvoliti pogrom.

"Naš posao jeste da gradimo mir, naš posao jeste da gradimo regionalnu stabilnost, ali ćemo mi nastaviti da jačamo našu vojsku", kazao je Stefanović.

Dodao je da Vojska Srbije hoće da nastavi da štiti bezbednost građana Srbije, da štiti slobodu građana Srbije i naše države.

"Hoćemo da nastavimo da štitimo našu nezavisnost i da budemo faktor odvraćanja svima koji na silu misle da ugroze bezbednost Srbije i koji na silu misle da ugroze srpski narod", poručio je ministar odbrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: