Oglasio se Tramp: Totalna sramota

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da su akcije Fejsbuka, Tvitera i Gugla "totalna sramota".

Izvor: B92

Sreda, 05.05.2021.

19:26

Oglasio se Tramp: Totalna sramota
EPA/JIM LO SCALZO / POOL

"Ono što su Fejsbuk, Tviter i Gugl učinili je totalna sramota i sramota za našu zemlju", naveo je Tramp u izjavi optužujući kompanije za kršenje njegovih prava na slobodu govora.

"Ove korumpirane kompanije za društvene medije moraju da plate političku cenu i nikada im se više ne sme dozvoliti da unište i desetkuju naš izborni proces", poručio je Tramp.

Trampov nalog na Fejsbuku suspendovan je, nakon upada demonstranta u zgradu Kongresa u Vašingtonu 6. januara, a donošenje konačne odluke je prebačeno na Nadzorni odbor, koji je nezavisno telo i može da promeni odluke koje se tiču naloga na društvenim mrežama.

Nadzorni odbor je danas podržao odluku o suspenziji Fejsbuk naloga bivšeg američkog predsednika, ali je saopštio da je suspenzija na "neodređeno vreme" bila pogrešna, prenosi agencija Rojters.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: