Novi Pazar: Posle sudara sevali noževi, napadač pokušao da pobegne, ali bezuspešno VIDEO

Pripadnici MUP u Novom Pazaru uhapsili su I. L. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Izvor: Beta, Tanjug

Sreda, 05.05.2021.

13:03

Novi Pazar: Posle sudara sevali noževi, napadač pokušao da pobegne, ali bezuspešno VIDEO
Ilustracija: ia_64/depositphotos/ilustracija

Osim njega uhapšen je i M. H. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Efikasnim radom, policija je pronašla I. L. koji se skrivao u kući M. H. u Novom Pazaru, u naselju Selakovac, u Dubrovačkoj ulici.

Osumnjičenima je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu, saopštio je MUP.

Do svađe, a potom i do tuče dvojice muškaraca, došlo je sinoć u Ulici Stefana Nemanje, nakon sudara motocikla, kojim je upravljao E.M., i automobila, za čijim volanom je bio I. L, koji su se kretali u istom smeru.

Prilikom fizičkog obračuna I. L. je nožem ubo E.M. u grudi, nanevši mu povrede srčane maramice. Nakon toga je pobegao, a policija intenzivno traga za njim.

Povređeni muškarac je, posle ukazane pomoći u novopazarskoj Opštoj bolnici, prevezen u Klinički centar Srbije. Prema informacijama iz te zdravstvene ustanove, operisan je, ali je njegovo stanje i dalje kritično i priključen je na respirator.

Prema saznanjima radija "Sto plus", E.M. je 2010. godine nožem ubio Nedžada Osmanovića (18), učenika Škole za dizajn tekstila i kože.

Za to ubistvo je osuđen na 10 godina zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: