Kolaps na srpskoj obilaznici: Kolone duge 10 kilometara, udes pogoršao situaciju FOTO

Na magistralnom putu od Užica ka Čačku, kod Sevojna je došlo do udesa, što je izazvalo dodatni kolaps u saobraćaju.

Izvor: B92

Utorak, 04.05.2021.

17:16

Kolaps na srpskoj obilaznici: Kolone duge 10 kilometara, udes pogoršao situaciju FOTO
Foto: Rina

Formirane su kolone vozila, dugačke preko deset kilometara, a vozači čekaju duže od sat vremena kako bi nastavili put.

„Tri sata čekanja od Beograda do Zlatibora, sada čekanje u povratku kući. Skoro pola vikenda smo proveli u automobilu, a drugu polovinu na planini. Nadam se da nas bar na auto-putu ponovo neće sačekati kolaps“, rekao je Jovan Sretenović iz Beograda.

Saobraćajni kolaps je i na obilaznici oko Čačka, gde je takođe formirana kilometarska kolona vozila. Da bi nastavili put, vozači čekaju oko sat vremena. Policija na nekoliko mesta reguliše saobraćaj na ovoj deonici.

Saobraćaj se odvija uspereno duž celog magistralnog puta, a konkretno na auto-putu Miloš Veliki za sada nisu zabeležena veća zadržavanja. Mnogi od vozača odlučili su se za altrenativne putne pravce do Beograda, preko Kosjerića i Ibarske magistrale.
Foto: Rina
Foto: Rina

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: