Vučić se revakcinisao; "Još uvek postoje lude glave koje neće da se vakcinišu" VIDEO/FOTO

Predsednik Srbije revakcinisao se dozom kineske vakcine Sinofarma u selu Pukovac kod Doljevca.

Izvor: B92

Utorak, 27.04.2021.

11:50

Vučić se revakcinisao;
TV B92

"Svi su čekali da ja dođem u Pukovac. Kao boga vas molim da se vakcinišete", rekao je predsednik prilikom obilaska.

"Imamo vakcine na raspolaganju i to blago bi trebalo da iskoristimo. Kod nas postoje još uvek lude glave koje govore da se ne vakcinišemo. Moja majka se vakcinisala, a da nije, nikakvu šansu ne bi imala da preživi", kazao je Vučić.

Dodao je da je uzeo lični primer kako bi objasnio koliko su vakcine značajne i da spasavaju živote.

"Hvala svima koji ste ovde, primio sam revakcinu i nije ništa bolelo kao i prvi put. Hvala doktorki Slađani i Violeti, medicinskoj sestri. Zamolio bih da se svi vakcinišu, ništa ne boli. Molim vas da budete pažljivi prema drugim ljudima", istakao je Vučić.

"Želim da se zahvalim ljudima iz Kine, da prenesete poruku kineskom narodu i predsedniku Siju. Zahvalni smo kineskoj državi na pomoći i podršci, na ogromnom broju vakcina i nadam se da ćemo unaprediti saradnju i po pitanju proizvodnje vakcina i po pitanju sekvenciranja, na kojem ćemo raditi sa Pekinškim insititutom", rekao je Vučić.

Kako je istakao, mali broj stanovništva je vakcinisan u tom kraju, ali mu je obećano da će se to od naredne sedmice promeniti.
Foto: Predsedništvo Srbije
Takođe, Vučić je i ovog puta medicinsko osoblje obradovao buketima cveća.

Dočekale su ga medicinska sestra Violeta Stamenković, koja ja inače i obavila revakcinaciju, kao i doktorka Slađana Beronja Jovanić, koja ga je pregledala pre revakcinacije.

Ispred Doma zdravlja Doljevac u Pukovcu okupio se veliki broj građana kako bi pozdravio predsednika Vučića, a pre nego što se revakcinisao razgovarao je sa žiteljima.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: