Oglasio se nemački ambasador: Lažna vest

Nakon pisanja prištinske Koha ditore da su došli u posed "non pejpera", za koji tvrde da su ga sastavile Nemačka i Francuska, oglasio se nemački ambasador.

Izvor: B92

Utorak, 27.04.2021.

09:36

Oglasio se nemački ambasador: Lažna vest
EPA-EFE/M.A.PUSHPA KUMARA

Naime, nemački ambasador na Kosovu je putem svog Tviter profila objavio da je reč o lažnoj vesti.

"Možda taj papir postoji ali sigurno da nije nemačko - francuski", naveo je on i dodao da Nemačka u potpunosti podržava dijalog Beograda i Prištine pod okriljem EU i rukovodstvom Miroslava Lajčaka, što je nemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas podvukao tokom boravka u Prištini prošlog četvrtka.

Podsetimo, prištinski list Koha dotore objavio je kao ekskluzivnu vest da je došao u posed "non pejpera" koji su navodno sastavile Nemačka i Francuska, a s ciljem privođenja kraju dijaloga Beograda i Prištine, i po kom je predviđeno na koji način bi Srbija mogla da prizna tzv. Kosovo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: