Uhapšene tri osobe zbog prodaje droge

Policija u Boru je u odvojenim akcijama uhapsila tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor: Tanjug

Utorak, 20.04.2021.

20:20

Uhapšene tri osobe zbog prodaje droge
Foto: Profimedia

Dok će protiv 22-godišnjaka biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Kako je saopšteno iz MUP-a, policija u Negotinu je, prilikom pretresa stana u kojem živi osumnjičena S. H. (26), pronašla manju količinu amfetamina i marihuane.

Takođe, policija je u Negotinu, prilikom zaustavljanja automobila kojim je upravljao osumnjičeni M. J. (25), u vratima vozila pronašla manju količinu marihuane.

Policijski službenici u Kladovu su prilikom pretresa stana osumnjičenog D. S. (29) iz Kladova pronašli manju količinu amfetamina i digitalnu vagicu za precizno merenje.

Takođe, policijski službenici u Boru su kod dvadesetdvogodišnjeg muškarca koji se nalazio u Zelenom bulevaru pronašli manju količinu marihuane.

Osumnjičenima S. H., M. J. i D. S. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu određeno zadržavanje do 48 časova, i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu, dok će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru protiv osumnjičenog 22-godišnjaka biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: