Oglasila se Tamara Grujić: Greškom smo privedeni

Voditeljka Tamara Grujić oglasila se nakon vesti da su ona i članovi ekipe emisije "Sa Tamarom u akciji" uhapšeni u opštini Vučitrn na Kosovu i Metohiji.

Izvor: B92

Nedelja, 18.04.2021.

18:31

Oglasila se Tamara Grujić: Greškom smo privedeni
Yarr65/ Depositphotos

Grujićeva je rekla je Tanjugu da je nju i njenu ekipu greškom privela Kosovska policija i istakla da je sada sve u redu i da mogu da nastave sa snimanjem emisije.

"Imali smo manju neprijatnost, ali je važno da je sada sve u redu i da možemo da nastavimo da snimamo naše emisije", rekla je Grujićeva .

Ona je zahvalila svima na podršci i brizi koju su pokazali, kao i Kancelariji Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

Kancelarija za KiM prethodno je objavila da su pripadnici Kosovske policije priveli danas u Vučitrnu novinarku Tamaru Grujić, koja u južnoj srpskoj pokrajini realizuje epizode za emisiju "S Tamarom u akciji", a ona je posle nekoliko sati puštena na slobodu.

Direktor Kancelarije Petar Petković kazao je da je Grujićevu i članove njenog tima policija nekoliko sati držala u stanici, iako nisu počinili nikakvo krivično delo, već su snimali nekoliko javnih lokacija za potrebe emisije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: