Vučić i Brnabićeva sa predstavnicima zdravstvenih institucija

Predsednik i premijerka Srbije sastali su se danas sa predstavnicima zdravstvenih i drugih institucija koje učestvuju u borbi protiv koronavirusa.

Izvor: Tanjug

Petak, 16.04.2021.

13:23

Vučić i Brnabićeva sa predstavnicima zdravstvenih institucija
INSTAGRAM BUDUCNOSTSRBIJEAV/bs

Sastanku u Predsedništvu Srbije prisustvuju, između ostalih, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar finansija Siniša Mali, ministarka za rad Darija Kisić Tepavčević, direktor Kancelarije za informacione tehnologije Mihailo Jovanović.

Takođe, sastanku prisustvuju i direktorka Instituta "Torlak" dr Vera Stoiljković, direktorka Instituta "Batut" dr Verica Jovanović, direktorka Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja Sanja Radojević Škodrić, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Predsednik Vučić juče je rekao da je reč o važnom sastanku, na kojem će biti reči i o vakcinama.

"Gde i kako ćemo da punimo, da pravimo vakcine, da uložimo desetine, stotine miliona evra u narednom kratkom periodu i u 'Torlak'", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: