Prijave protiv četiri osobe zbog incidenta u Beranama

Beranska policija lišila je slobode tri lica zbog incidenta koji se dogodio sinoć tokom kretanja organizovane auto kolone, saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 12.04.2021.

09:17

Prijave protiv četiri osobe zbog incidenta u Beranama
Foto: Profimedia

Protiv jedne osobe podneta prekršajna prijava u redovnom postupku.

G.L. je sinoć prijavio pripadnicima policije da su ga fizički napala četiri njemu nepoznata lica, a mediji su preneli da je u centru Berana desetak "komita" napalo tog mladića.

Službenici Centra bezbednosti Berane se brzo identifikovali i priveli vinovnike događaja.

Preduzetim radnjama policija je došla do sumnje da je G.L. upućivao uvredljive reči učesnicima organizovane auto kolone kada su ga I.C, A.S, J.G. i A.T. fizički napali, navodi se u policijskom saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu u Beranama koji se izjasnio da u radnjama pomenutih lica nema elemenata krvičnog dela.

Policijski službenici lišili su slobode I.C, A.S. i J.G. zbog prekršaja iz člana 10 Zakona o javnom redu i miru i oni će biti uz prekršajnu prijavu privedeni Sudu za prekršaje u Beranama.

Protiv maloletnog A.T. podneta je prekršajna prijava u redovnom postupku.

Protiv G.L. podneta je prekršajna prijava zbog prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: