Šekler: Ja bih bio oprezniji

Nakon što je posle sednice Kriznog štaba rečeno da se ide na ublažavanje mera, virusolog i mikrobiolog Milanko Šekler izjavio da bi on bio možda još oprezniji.

Izvor: Beta, RTS

Petak, 09.04.2021.

09:52

Šekler: Ja bih bio oprezniji
Screenshot TV Prva

"Razumem celu situaciju, ali fluktuacija je par stotina (novozaraženih dnevno) gore-dole", rekao je Šekler za Radio-televiziju Srbije, navodeći da je poslednjih mesec dana broj novozaraženih dnevno između 4.000 i 5.000.

On je naglasio i da sad ide vikend, kada je tradicionalno manji broj uzoraka i da je pitanje koliko je sigurno da je to taj broj novozaraženih.

"Videćemo kakvi su trendovi", rekao je Šekler.

Podsetimo, na današnjoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da se od ponedeljka otvore tržni centri, a da se đaci vrate u školske klupe 19.4, ukoliko se nastavi trend opadanja broja novozaraženih do ponedeljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: