Eksplozija u fabrici boja, radnik pronađen u ruševinama

U eksploziji i požaru u fabrici boja u Kolumbusu, glavnom gradu američke države Ohajo, danas je nastradala jedna osoba, dok je osam ljudi povređeno.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 08.04.2021.

22:33

Eksplozija u fabrici boja, radnik pronađen u ruševinama
Ilustracija: Shutterstock/Chaikom

Neki od povređenih su uspeli sami da izađu iz fabrike Henkin-Madžestik Peint u Kolumbusu, saopštile su lokalne vlaste, dok je drugima preživelima bila potrebna pomoć spolja i oni su odvedeni u bolnicu.

Svi od njih, uključujući i dve osobe koje su u kritičnom stanju, su bili stabilno do danas popodne, doda je AP.

Zaposleni koji je poginuo je pronađen među ruševinama zgrade, nakon što je vatra ugašena, rekao je šef vatrogasnog bataljona Stiv Martin, a žrtva je Vendel Lajt (44), supervizor iz pres sale.

Kompanija radi sa vatrogascima i istražiteljima da utvrdi uzroke eksplozije i vatre, rekao je izvršni direktor firme Endrju Smit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: