Patrijarh Pavle na kućnom lečenju

Patrijarh srpski Pavle otpušten je danas sa Vojnomedicinske akademije na kućno lečenje u Patrijaršijskom dvoru u Beogradu.

Izvor: B92

Petak, 30.12.2005.

17:27

Default images

Iz Informativne službe Srpske pravoslavne crkve kažu da je "dosadašnje hospitalno lečenje bilo uspešno i da je u znatnoj meri sanirana povreda desnog kuka, tako da se dalje lečenje može nastaviti u Patrijaršijskom dvoru pod kontrolom stručnjaka VMA".

"Patrijarh Pavle se oseća dobro, obavlja svoje svakodnevne obaveze i ovim putem najtoplije zahvaljuje svima koji su se molili Gospodu za njegovo brzo ozdravljenje sa željom da u svakom dobru dočekaju predstojeće Božićne praznike", navodi se u saopštenju SPC.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: