Tragedija u porodičnoj kući - petoro mrtvih, među njima deca VIDEO/FOTO

Nakon pucnjave u kući u Rok Hilu u Južnoj Kaliforniji preminulo je pet osoba, uključujući i dvoje dece, saopštio je šerif okruga Jork, prenosi ABC njuz.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.04.2021.

13:52

Default images

Pucano je i na još jednu osobu koja je zadobila teške povrede.

Kako su saopštile vlasti, osumnjičeni je uhapšen.

"Identifikovali smo osobu za koju smatramo da je odgovorna za pucnjavu. Pronašli smo je u obližnoj kući. Ne postoji aktivna pretnja zajednici", objavila je na Tviteru kancelarija šerifa okruga Jork.

Žrtve su identifikovane. Radi se o dr Robert Lesli (70) i njegovoj supruzi Barbari Lesli (69), kao i o njihovim unucima, ali i o Džejmsu Luisu (39), koji je radio u kući u sredu, kada je i upucan.

Patolog okruga Jork saopštio je da se sve smrti istražuju kao ubistva.

Ime osumnjičenog, a ni motiv ubistva još uvek nije objavljen.

"Nadamo se da ćemo što pre podeliti više informacija o ovom tragičnom događaju. Hvala vam na strpljenju", rekli su iz šerifove kancelarije.

Sledeća konferencija za štampu očekuje se u četvrtak ujutru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: