AMSS: Pažnja, to se kasno primeti

Padavine su prestale, ali je i dalje hladno sa temperaturama koje se tokom noći i jutra u pojedinim krajevima Srbije spuštaju ispod nule.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.04.2021.

07:30

AMSS: Pažnja, to se kasno primeti

To znači da se na putevima stvara opasnost od poledice koju često kasno primetimo, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na autoputevima i glavnim magistralnim pravcima vozače očekuje dobra prohodnost i umeren intezitet saobraćaj, sa izvesnim izmenama gde je saobraćaj prilagođen radovima na putu.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, zadržavanja na teretnim terminalima naših GP: - GP Horgoš, izlaz, TMV - 360 minuta; - GP Šid, izlaz, TMV - 180 minuta; - GP Kelebija, izlaz, TMV -360 minuta; - GP Batrovci, izlaz, TMV - 420 minuta; - GP Bačka Palanka, izlaz, TMV - 240 minuta; - GP Bezdan, izlaz, TMV - 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: