Kolaps na Zlatiboru FOTO

Jak sneg i dalje ne prestaje da pada širom Zapadne Srbije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.03.2021.

21:30

Kolaps na Zlatiboru FOTO
Foto: RINA

Intenzivne padavine izazivaju zastoje na magistralnim putevima od Zlatibora ka Novoj Varoši, zatim od centra Nove Varoši ka Zlataru i dalje ka Aljinovićima saobraćaj se takođe odvija uspereno i formirane su kolone vozila.

"Sneg ne prestaje i sipa kao da je januar. Uslovi za vožnju su izuzetno otežani, od Zlatibora do Nove Varoši putovali smo duplo duže nego inače", rekao je za RINU Nikola Stojanović.

Na kolovozima se nalazi nekoliko centimetara snega. Putari su na terenu i rade na raščišćavanju magistralnih i regionalnih puteva, ali jake padavine otežavaju im posao.

Saobraćajna policija kontroliše vozila i ne pušta vozače koji nemaju zimsku opremu na deonicu od Nove Varoši ka Zlatiboru.

Sneg intenzivno pasa i na području opštine Prijepolje, u nižim delovima nema problema u saobraćaju, ali padavine zadaju velike probleme vozačima koji se kreću ka Crnoj Gori preko Jabuke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: