Fauči Amerikancima nije uspeo da objasni jednu stvar, a borio se...VIDEO

Upitan koja je "nauka" iza odluke da se vakcinisanim Amerikancima ne preporučuje putovanje avionom, glavni epidemilog SAD Entoni Fauči nije uspeo da objasni.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.03.2021.

11:10

Fauči Amerikancima nije uspeo da objasni jednu stvar, a borio se...VIDEO
EPA/KEVIN DIETSCH/POOL

"Koja je to nauka iza odluka da se kaže da nije bezbedno za ljude koji su se vakcinisali protiv koronavirusa da putuju avionom", upitao je Faučija novinar CNN-a Džon Berman, podsećajući ga da se Bajdenova administracija u svojim odlukama vezanim za kovid-19 javno poziva na "nauku".

Fauči se zaista borio da to objasni, prenosi Raša tudej, rekavši samo da se Američki centar za kontrolu bolesti (CDC) pažljivo rukovodi u svim odlukama koje donosi i da žele da prikupe dovoljno relevantnih podataka pre nego što podstaknu ljude na putovanja, a posebno avionom. "Kada nemate dovoljno podataka i kada nemate opipljive dokaze, onda morate jednostavno da donesete presudnu odluku", rekao je dr Fauči.

Društvene mreže u Americi odmah su reagovale i postalo je jasno, bar je to preovlađujući stav, da je Faučijeva "nauka" zaravo "bolje da im je žao što ne putuju..."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: