Vuletić završio sa poligrafom, ali ni reči o njemu

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić nakon skoro tri sata saslušanja u prostorijama SBPOK-a upućen na poligraf.

Izvor: B92

Sreda, 10.03.2021.

09:15

Vuletić završio sa poligrafom, ali ni reči o njemu
Foto: E-stock Miloš Rafailoviæ

Međutim, nakon izlaska iz MUP-a nije rekao ni reč o poligrafskom saslušanju.

Kako su ranije preneli mediji, Vuletić je saslušan u svojstvu građanina zbog okolnosti poznanstva s Veljkom Belivukom i to zbog tri krivična dela pranje novca, otmica i iznuda.

Posle saslušanja u prostorijama SBPOK-a u Makišu, koje je trajalo preko dva i po sata, Vuletić je otišao na poligrafsko testiranje, koje je obavljeno u prostorijama MUP-a u Kneza Miloša, preneo je novinarima njegov advokat Vladimir Terzić.

"Ponudio je sva svoja saznanja i detaljno se izjasnio. Prihvatio je poligrafsko ispitivanje, iako sam se ja kao njegov advokat protivio. Pre svega iz razloga što ima ozbiljne zdravstvene probleme. Proverićemo sada u Kneza Miloša da li je sposoban da bude poligrafski ispitan. Iako bude insistirao, ja ću se ipak protiviti. On je dao detaljan iskaz, i mislim da je poligrafsko ispitivanje suvišno", rekao je Terzić.

Vuletić je jutros hteo sam da dođe u Specijalno tužilaštvo da da izjavu, međutim ispred tužilaštva su ga sačekali inspektori policije i rekli mu da mora u SBPOK na informativni razgovor, prenosi Kurir.

Podsetimo, nedavno je osvanuo Vuletićev razgovor s Veljkom Belivukom, u kome konstatuje da ga "voli", a onda se otkrilo i da ga je posećivao dok je Velja Nevolja bio u kućnom pritvoru.

Vučić i Vulin: Vuletića treba da bude stid

Bivši potpredsednik FK Partizana Vladimir Vuletić trebalo bi da se stidi, a građani će narednih nedelja sigurno moći da vide kakve su njegove veze bile sa kriminalnim klanom, istakli su nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar policije Aleksandar Vulin.

Vulin je, na pitanje o Vuletićevom intervjuu "Kriku", u kome je rekao da su se dve struje u klubu borile za prevlast, a da je jednu predvodio Novak Nedić, koji je pomagao da grupa Belivuka uđe na tribine, a da je Aleksandar Vidojević bio značajniji od njega, rekao da Vuletić zna zašto treba da se stidi "onoga što je govorio zbog onoga što je radio".

Predsednik Vučić je kazao da to znaju i premijerka i on, ali da, zbog tužioca, to ne smeju da kažu.

Reagovao je i potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević koji je rekao da m razgovor Vuletića i Belivuka meni deluje kao razgovor prijatelja koji treba da realizuju neki dogovor, odnosno razgovor ljudi u dobrim odnosima, prisnih, sa redovnom komunikacijom, izjavio je danas potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

On je za TV Pink rekao da je Vuletić podneo ostavku na mesto potpredsednika FK Partizan i počeo da se pojavljuje u medijima kada je došlo do hapšenja Belivuka i da pojačava priču da je reč o navodno selektivnoj pravdi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: