Najnoviji podaci za Srbiju: 1.651.293/620.853

U Srbiji je, prema najnovijim podacima vlade, do sada dato 1.651.293 doze vakcine protiv koronavirusa, a 620.853 osobe primile su i drugu dozu.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 08.03.2021.

07:47

Najnoviji podaci za Srbiju: 1.651.293/620.853
Tanjug/Rade Preliæ

Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinisanih na milion stanovnika, a slede Madjarska, Slovenija, Rumunija, Hrvatska, Bugarska, Albanija i Crna Gora.

Srbija je ubedljivo prva u regionu i po broju datih drugih doza na milion stanovnika, a slede Rumunija, Madjarska, Slovenija, Hrvatska, Bugarska i Albanija.

Prema ukupnom broju vakcinacija, Srbija je druga u regionu, posle Rumunije.

Kada je reč o broju vakcinacija na milion stanovnika, Srbija je na sedmom mestu u svetu - posle Izraela, Sejšela, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Velike Britanije, Maldiva i SAD, a druga u Evropi, posle Velike Britanije.

Po broju onih koji su dobili drugu dozu vakcine na milion stanovnika, Srbija je prva u Evropi, a kada je reč o broju revakcinisanih u svetu, peta je, posle Izraela, Sejšela, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bahreina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: